Tarieven autorijschool Ad Oskam

Praktijk rijles 1 uur €   58.00
Praktijk rijles 1,5 uur €   87.00
Praktijk rijles 2 uur € 116.00
   
Tussentijdse toets (TTT) CBR € 300,00 *
1e Examen CBR € 300,00 *
Herexamen CBR € 300,00 *
Faalangstexamen CBR € 350.00 *
Examen BNOR € 325,00 * / **

 

* inclusief één uur rijles vooraf, gebruik auto tijdens examen
** na vier examens bij het CBR zonder voldoende resultaat ga ja naar het BNOR (Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid) voor het examen
(tarieven per 1 januari 2024)

Betaling van de rijlessen

De betaling van de rijlessen gebeurt in principe vooraf. Je ontvangt de dag voor je rijles een betaalverzoek via je app. Je kunt ook contant betalen en dat kan tijdens je les.  

Geen rijlespakketten

Ik biedt geen rijlespakketten aan. Alhoewel het aangaan van een rijlespakket aantrekkelijk lijkt, kan het tegendeel soms van toepassing zijn. Bijvoorbeeld doordat er na een pakket nog niet kan worden afgereden en er dus een extra rijlespakket aangeschaft moet worden.

Ik vind dit niet eerlijk tegenover de leerling. Wij gaan per rijles te werk. Niemand is gelijk, niemand heeft dus hetzelfde leertraject. Jouw leertraject is bij ons op maat, volledig eerlijk en transparant richting de leerling en helemaal toegespitst op de persoonlijke vorderingen.

Afmelden voor de rijles

Tot 24 uur voor een rijles-afspraak kun je deze kosteloos afmelden en verplaatsen. Binnen de 24 uur zijn we genoodzaakt de kosten voor de les in rekening te brengen. 

foto 01