Rijlessen bij autorijschool Ad Oskam

De Rijles

Voordat je aan je opleiding begint, overleggen we hoe we te werk gaan en of er bijzondere omstandigheden zijn waar ik rekening mee zal moeten houden. Zoals je al hebt gelezen op mijn home-page ga le lessen in een Seat Ibiza, dit is een rookvrije schakelauto.

De rijlessen zullen doelgericht en gestructureerd plaatsvinden. De eerste rijlessen staan in het teken van voertuigbeheersing. Goede voertuigbeheersing is essentieel om je veilig door het verkeer te begeven. Je zal lopende het leertraject merken dat een goede voertuigcontrole je meer zelfvertrouwen geeft.

Ik maakt gebruik van een instructiekaart. Deze zal per les worden ingevuld en met je worden geƫvalueerd. Zo wordt voor iedereen een persoonlijk leertraject uitgestippeld.

Plezier is de beste motivatie voor hetgeen je doet. Buiten het feit dat de rijlessen leerzaam zijn,  is het ook fijn als de sfeer ontspannen en gezellig is. Iedere les moet een klein feestje zijn.

Tijdens de rijlessen test ik ook een stukje theoriekennis. 

Opfriscursus

Je hebt je rijbewijs in je bezit, maar bent onzeker? Gewoon omdat je al lang niet meer hebt gereden, je bent angstig voor de snelweg  of er zijn andere zaken die een rol spelen. Je bent niet de enige. Een opfriscursus is juist bedoeld voor diegene die in bepaalde situaties angstig zijn of weinig zelfvertrouwen hebben. Heb je interesse, neem contact met mij op.

2todrive

Je kunt vanaf 16,5 jaar starten met rijlessen. Het is daarna mogelijk om vanaf je 17e jaar af te rijden. Als je voor je 18e jaar je rijbewijs hebt behaald, moet je tot je 18 wordt rijden onder begeleiding. Via de website van 2todrive vind je alle informatie hierover.

foto 01